Wijkgemeente Catharijne vormt samen met de wijkgemeente Immanuël en Traject24 de Protestantse Gemeente te Driebergen-Rijsenburg. Tot deze gemeente behoren ook de verzorgingshuizen Rehoboth, Nieuw Beukenstein en Sparrenheide.

Wijkgemeente Catharijne wil een open gemeenschap zijn waar ieder zich thuis kan voelen.

Goed om te weten: Elke zondag heeft de Wijkgemeente Catharijne een kerkdienst om 10.00 uur. Geregeld is er op de tweede zondag van de maand een vrij vormgegeven avonddienst om 19.30 uur.

Voor wie rust en bezinning zoekt is van maart t/m november de kerk inclusief GedachteNis elke woensdagmiddag geopend (14.00-16.00 uur). Let op: dus niet op de woensdagmiddagen in december, januari en februari!

18 01 26 Grote Kerk 11

 

Ons kerkgebouw is de Grote Kerk
op het kruispunt Hoofdstraat-Traay.
Daarnaast bevindt zich lunchroom 'Koek en Ei'
Aan de achterzijde ligt het bijbehorende zalencentrum Nieuw Salem.

Voor verhuur: 06 3011 3296.

Voor contact met de scriba van de wijkkerkenraad: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Links van de kerk is er sinds november 2018 een lunchroom, 'Koek en Ei', waar u geholpen wordt door mensen met een beperking. De lunchroom is van maandag t/m zaterdag open van 10.00-16.00 uur.

Op vrijdag is van 15.00-16.00 uur een van de predikanten van de Protestantse Gemeente aanwezig voor een gesprek en een kopje koffie.