IEDERE VRIJDAG SOEPHUISsoep

In De Ontmoeting naast de Grote Kerk is het iedere vrijdag Soephuis: een heerlijke kop verse soep met een stuk brood voor €1. Het Soephuis is open van 11.30-13.30 uur! Ingang via de Hoofdstraat 113 of aan De Lei naast Nieuw Salem. Van harte welkom.

 

DE BINNENKAMER

getijdenDe getijdengebeden in de kapel op Nieuw Hydepark worden gehouden van maandag t/m vrijdag, ’s morgens om 9.30u en ’s avonds om 21.30u. U bent van harte welkom een keer zo’n gebed bij te wonen.

 

CAFÉ GOEDENAVOND

Ieder eerste en derde vrijdagavond van de maand is het Goedenavondcafé van 19.30 uur – 22.15 uur geopend voor mensen met goedenavondcafeeen beperking. Het café

wordt gehouden in ’t Hoge Licht, Klaproos 2

 

 

 

KOFFIE-INLOOPOCHTEND

Elke dinsdagmorgen is er in het Wijk-Ontmoetings-Punt (WOP) in de Bron (Damhertlaan 87 bij winkelcentrum De Sluis) een koffie-inloop. Iedereen is van harte welkom van 9.30-11.30u.

Info: Bram Dekker (518826)

 

EET MEE MET DE KERK

eet mee met de kerk

Elke eerste vrijdag van de maand, met uitzondering van de zomermaanden, bent u vanaf 18.00 uur welkom bij Eet mee met de kerk in Nieuw Salem. We beginnen met een welkomstdrankje en daarna is er een gezellig driegangendiner.

Kosten:         € 5,00

Opgave:        Lidy Nijhof (517890)

 

 

KLIEDERKERK

kliederkerkKiederkerk is een bijzondere plek voor alle kinderen van 0-12 jaar en hun (groot)ouders: al dan niet-kerkelijk, Rooms-Katholiek, Protestant, of nog weer anders of wat niet in een hokje te vatten is. Kliederkerk is er omdat je het mooi vindt als je kinderen wat van de verhalen uit de bijbel meekrijgen.

Aankomend seizoen en gaan we weer op drie zondagmiddagen samen ontdekken, samen eten en samen vieren, telkens rondom een Bijbelverhaal of thema. Samen dus, met je (groot)ouders vriendjes, vriendinnetjes, buren of klasgenootje. 

Meer info kun je krijgen bij Liesbeth van der Kwast  via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

SPELMIDDAGEN OUDEREN IN ’T HOGE LICHT

Op elke 2e woensdagmiddag van de maand is er van 14.30 uur tot 16.30 uur voor ouderen in een hele brede cirkel om ’t Hoge Licht heen, een spelletjesmiddag. U kunt ergens tussen de genoemde tijden binnenlopen en gaan sjoelen, rummikuppen, kaarten etc. Er is koffie, thee en gaande de middag een drankje. De toegang is gratis. Leiding: Ina Bannink (en team), Lindelaan 36, tel: (0343) 515102

 

KLOKSLAG12

Een kinderclub op zondag voor kinderen tot 10 jaar. De combinatie van eten en creativiteit zorgt voor een ontspannen programma. Alle kinderen uit Driebergen (of omgeving) zijn klokslag 12welkom!

We starten met muziek. Daarna is er een spannend verhaal tijdens de lunch. We sluiten af met een creatieve activiteit. Dit is heel divers, drama, timmeren, planten/zaaien, schilderen, dans of wat dan ook. Het zijn heel feestelijke momenten. Kinderen mogen zijn zoals ze zijn, ze krijgen in een ontspannen sfeer mee wat God voor hen kan betekenen.

Voor ouders en belangstellenden is er ook tijd voor ontmoeting en gesprek. Iedereen die houdt van een kinderprogramma met kwaliteit is meer dan welkom!

Wanneer: Elke 2e zondag van de maand
Tijd: 12.00-13.00u
Waar: ’t Hoge Licht, Klaproos 2, Driebergen

 

KRINGEN ‘KERK NAAR BUITEN’

kring kerk naar buitenVeel gemeenteleden van Traject24 zijn ingedeeld in kringen. De afgelopen maanden is het onderwerp ’Gebed’ in de meeste kringen behandeld. Sommige kringen gaan daar nog mee door. Andere kringen stappen over naar het thema ’kerk naar buiten’.
Als kapstok voor de gesprekken gebruiken we Focusmateriaal van de IZB. De kringindeling is al gemaakt, maar geïnteresseerden zijn altijd welkom. Het thema komt regelmatig terug in de zondagse toespraken en meer informatie komt regelmatig beschikbaar op de website.

Wanneer: tweewekelijks
info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

VROUWENBORREL- IN- ONTWIKKELINGVROUWENBORREL

Een maandelijkse activiteit voor vrouwen, waarin gezelligheid en het delen van een mooie ervaring centraal staan.

Het afgelopen seizoen organiseerde Traject24 elke eerste vrijdagavond van de maand een Vrouwenborrel. Hapjes en drankjes stonden klaar en elke keer was er weer een bijzondere vrouw die een mooie ervaring met ons deelde. Op dit moment wordt er gezocht naar vrouwen die willen meehelpen en organiseren. Let op: deze activiteit is niet alleen voor kerkleden; iedere vrouw is welkom!

Informatie of meehelpen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. /
06-53627282.

 

MANNENONTBIJT

MANNENONTBIJTEen maandelijks ontbijt voor mannen op zaterdagmorgen, waarin elkaar leren kennen en vriendschap centraal staan.

In 2014 zijn we binnen Traject24 begonnen met een maandelijks Mannenontbijt op de zaterdagmorgen, van 8.00 tot 9.30 uur. Deze mannen-activiteit voorziet in een behoefte en groeide uit tot een niet meer weg te denken maandelijkse ontmoeting. 15 mannen of meer nemen actief deel. Wil je dit eens een keer meemaken, dan ben je hartelijk welkom. Als mannen willen we elkaar leren kennen en werk maken van vriendschap en broederschap.
Enkele mannen bereiden steeds samen een inleiding voor en met z’n allen gaan we daarover dan in gesprek. En we schromen niet om de diepte in te gaan. We hebben gemerkt dat ook mannen van buiten Traject24 deze meeting op prijs stellen en we zien hen dan ook regelmatig terug.

 

Wanneer: iedere tweede zondag van de maand
Tijd: 8.00-9.30 uur
Waar: ’t Hoge Licht, Klaproos 2, Driebergen
Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Informatie: www.traject24.nl/actviteiten/mannen