Meezingen met de cantorij?

Dat kan! Iedere woensdagavond zijn in zaal 1 van Nieuw-Salem de repetities. In een gezellige, ontspannen sfeer wordt er hard gewerkt met Lieke Geraats-van Oostenbrugge, onze dirigente.

Zo mogelijk zingen we eens in de maand mee in een dienst in de Grote Kerk, met daarnaast ook uitstapjes naar buiten, zoals eens per jaar medewerking aan de oecumenische viering in Driebergen en eens per jaar een dienst in het Diaconessenhuis in Utrecht, of een keer op bezoek bij de wijkgemeente Immanuël.

We zijn steeds weer op zoek naar vernieuwing in liturgische mogelijkheden en nieuw repertoire. Soms werken we projectmatig aan grotere uitvoeringen. Zo hebben we in de decembermaand van 2018 een meezingconcert gegeven en in het najaar van 2019 de liederencyclus 'Rust en Vrede' (Huub Oosterhuis en Tom Löwenthal) uitgevoerd. Ook in de coronaperiode is er ad hoc nog gewerkt aan een Mariavesper en deze hebben we op een bijzondere manier uit kunnen voeren.

Er kunnen in alle stemgroepen wel mensen bij. Wees welkom op woensdagavond in Nieuw-Salem van 19.45 tot 21.45 uur.

Meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Telefoon 0343-515793

 

Cantorij november 2022